Ina

Directie

Ik vind het fijn om iets te kunnen betekenen voor een ander. Geloof betekent voor mij heel veel en is ook mijn drijfveer. Ik werk met passie vanuit mijn Christelijke overtuiging. Ik wil met mijn voeten in de “modder” blijven staan zodat ik ook kan blijven luisteren naar het echte verhaal van onze cliënten zonder vooroordelen. Gewoon er zijn voor iemand.

De Duijf is een prachtige organisatie geworden met passievolle en professionele teams waarbij de client en/of bewoner altijd centraal staan. Onze begeleiders / maatschappelijk werkers stemmen constant af op het begeleidingstraject van de client zodat de begeleiding op maat gewaarborgd blijft.

Het geven van persoonlijke aandacht en uitgaan van de mogelijkheden kenmerkt mijn werkwijze aan zowel ons team als aan de client. Onze sociale onderneming is erop gericht toekomst perspectief te geven voor mensen die in de problemen zijn geraakt. Zodat ze weer deel kunnen nemen aan onze maatschappij. We nemen ze mee in hun eigen traject van herstel.

Martijne

Secretaresse / administratief medewerkster

Het werken bij De Duijf bevalt me erg goed. Eén van de dingen die ik erg prettig vind, zijn de korte lijntjes: als ik informatie nodig heb, krijg ik van de dagelijkse leiding altijd snel antwoord.

Bij De Duijf, krijgt iedereen zelf verantwoordelijkheid voor hun taken, maar kun je altijd aankloppen voor vragen. Een goede combinatie! Ook is het erg flexibel en is het mogelijk om andere dagen of thuis te werken indien nodig.

Bas

Activiteitenbegeleider

De Duijf vind ik een fijne organisatie om voor te werken, ik geef in de meeste gevallen 1 op 1 ( sport) begeleiding aan de bewoners. De activiteit , in dit geval samen sporten, is om de bewoners hun lichamelijke welzijn te bevorderen.

De activiteit is op zichzelf staand geen doel maar wel een middel om je gezondheid op een gewenst niveau te blijven behouden. Daarnaast bevordert het op psychisch en medisch vlak ook het welzijn van de bewoner. Wat ik vooral belangrijk vind is dat het sociale aspect en de sfeer goed is, dus samen plezier hebben om te bewegen is vooral mijn ding.

Linda

Ambulant begeleidster / maatschappelijk werkster

Trots om te werken bij De Duijf! Het is een fijne organisatie om voor te werken. Kleinschalig met oog voor zowel cliënt als werknemer, om je talenten volledig te benutten en uit te breiden.

Ellen

Ambulant begeleidster / maatschappelijk werkster /  Zorgcoördinator

Het is een leuke afwisselende baan. Het werken bij een groeiende organisatie heeft als een van de voordelen dat er altijd een nieuwe uitdaging is die we met elkaar aangaan, nooit saai.

Binnen De Duijf mogen we zijn wie we zijn, kijken we naar elkaars sterkte punten en werken uit ons hart. De Duijf is een kleine organisatie met een kleiner hecht team. De kracht van een hecht team is belangrijk, samen doen wij het werk. We zijn transparant naar elkaar en staan voor elkaar klaar.

Jacoline

Begeleidster

Ik ben erg blij met het werk. Fijn dat er een christelijke signatuur is. Het werken op de woning is erg leuk. Het persoonlijke contact met de bewoners. De vertrouwensband tussen bewoners en begeleiding, die ontstaat.

Daarin loop je een stukje met de bewoner mee. En stuurt aan als het soms dreigt mis te gaan. We zijn daarnaast ook praktisch bezig met het aanleren van o.a het koken, kleding wassen, kamer schoon houden, opruimen enz. Het kleinschalige van de zorgwoning spreekt me aan, korte lijntjes met collega’s en teamleidster. Kortom een fijne werkplek.

Gerda

Ambulant begeleidster / maatschappelijk werkster

De individuele aandacht en zorg op maat geeft de cliënt de handvaten om het leven weer op een positieve manier in te vullen. Met de ondersteuning die noodzakelijk is maar eigen regie ook gewaarborgd blijft, proberen we iedereen weer meer perspectief te bieden.

De kleinschaligheid van de organisatie en korte lijnen binnen het teamverband maken het verschil en het werken bij “de Duijf” tot een uitdaging.

Jacqueline

Begeleidster

Fijne van werken bij De Duijf is voor mij: kleinschalig, eigen initiatief kunnen nemen, korte lijnen, veel persoonlijk contact met bewoners, mee kunnen en mogen denken, mooie omgeving met genoeg mogelijkheden.

Willemijn

Maatschappelijk werkster / ambulant  begeleidster

Ik vind het heel fijn om voor De Duijf te werken, omdat het werk me veel voldoening en uitdaging geeft. Het is heel bijzonder om mensen met allemaal verschillende achtergronden wekelijks te ontmoeten, te helpen met hun problemen of gewoon een luisterend oor te bieden.

Het is mooi om te zien dat de ondersteuning mensen weer vooruit kan helpen en dat ze weer in hun kracht mogen komen te staan. De Duijf is een mooie organisatie met professionals die goed kunnen aansluiten bij de verschillende cliënten en bereid zijn om een stap extra te zetten als dat nodig is.

Tineke

Begeleidster

Omdat je door de kleinschaligheid een sterke band met de bewoners én collega’s opbouwt. Het is mooi om te zien dat door onze aanpak de bewoners zelfstandiger zijn dan je in eerste instantie zou verwachten. Dit maakt de woning De Duijf zo bijzonder!

Op zoek naar onze vacatures?

Zorg bij autisme

De juiste zorg en ondersteuning bij autisme.

Zorg bij LVB

Ondersteuning en begeleiding bij Licht verstandelijke beperking.

Zorg bij depressie

Wij nemen jouw situatie serieus en geven je ruimte om jezelf te zijn.

Hulp bij angst

Wij begeleiden je als je last hebt van paniekaanvallen of een angststoornis.

Aan het werk

Kom steeds een stapje dichter bij de arbeidsmarkt.