Samen problemen oplossen

Wij zijn er voor jou

Samen doelen stellen
We stellen samen met jou doelen op waaraan je wil werken. We komen één of twee keer per week bij je thuis, dit is afhankelijk van je indicatie. We gaan stapje voor stapje punten aanpakken waar jouw problemen liggen. Wij beginnen bij wat je zelf kan versterken en aan kan leren.

Thuis of in een andere omgeving
In de meeste gevallen komen wij bij je  thuis op bezoek en gaan wij, zonodig, mee naar afspraken om je de ondersteuning te bieden die je op dat moment nodig hebt. In sommige gevallen is dit niet mogelijk, dan kun je bij ons op kantoor komen of gaan we samen wandelen.

Successen worden samen gevierd

Samen doelen stellen en resultaten halen

Een bord vol problemen
Probleemloos door het leven gaan is voor niemand haalbaar. Maar sommige mensen krijgen wel heel veel op hun bordje en hebben daardoor en daarbij tijdelijk ondersteuning nodig.

Snel starten
Voordeel is dat wij vaak snel kunnen starten. Vertrouwensband opbouwen en met al de leefgebieden samen aan de slag gaan zodat de cliënt na enige tijd zelfstandig weer alles aankan.

Rust en stabiliteit
Onze aanpak is erop gericht eerst rust en stabiliteit te creëren en vervolgens mensen zo snel mogelijk weer in hun eigen kracht te brengen.

Aanmelden voor hulp uit de Wmo

Meld je aan voor onze ambulante zorg

Aanmelding Wmo
De aanmelding loopt via het aanmeldformulier van de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) Katwijk. De gemeente Katwijk beoordeelt via een gesprek of je de begeleiding bij ons kan krijgen.

Direct aanmelden
Ook kan je je aanmelden via ons contactformulier, door te bellen of een mail te sturen . Dan kijken we samen naar je hulpvraag en wordt je ondersteund door ons team.

Wat zeggen anderen

De ervaring
van onze
cliënten

Wij bieden begeleiding aan veel mensen in verschillende situaties. Soms ontvangen we warme reacties van onze cliënten. Daar zijn we trots op en dat delen we graag met u.

Client

Maria

“Met ondersteuning van De Duijf werk ik eraan mijn leven als alleenstaande moeder goed te organiseren en voel ik me minder gestrest.”

Client

Abdul

“Als vluchteling uit Syrië probeer ik mijn leven in Nederland op te bouwen. Zonder hulp van maatschappelijk werker Willemijn van De Duijf zou dat heel moeilijk zijn.”

Client

Tashi

“Elke week leer ik weer iets bij, zodat ik steeds behendiger wordt met mijn eigen administratie en geldzaken.”

Wat kost Ambulante begeleiding

Tarieven

Eigen bijdrage
Als je een indicatie hebt via de Wmo kost dat je een eigen bijdrage van €19 per maand. Dit zijn landelijke vastgestelde tarieven.

Bijdrage bij Wlz indicatie
Als je een Wlz indicatie hebt, is de eigen bijdrage die u moet betalen afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Ook hierin kunnen wij helpen.

Kwaliteit voorop

Het beste om jou te helpen

Het beste voor jou, direct
Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Dat begint meteen bij de eerste kennismaking. Hierin kijken we hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Snel starten
We hebben een team van meer dan 10 professionele begeleiders. Hierdoor kunnen we in bijna alle situaties snel starten.

Wij denken vaak “out of the box”.

Wij zijn goed bereikbaar en vaak krijg je op dezelfde dag al antwoord.

We zijn empatisch en flexibel.

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over welke begeleiding wij kunnen bieden?
We vertellen je er graag meer over.

Je kunt je aanmelden via het contactformulier of bellen/mailen. Vervolgens gaan we samen met jou kijken naar wat je nodig hebt. Hierbij wordt je ondersteund door ons team en maken we een persoonlijk plan toegespitst op jouw behoefte.